Eriks Villa

Adress: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen
Område: Funäsdalen
Visa karta

Hotell | Eriks Villa ligger centralt beläget i Funäsdalen och är en del av Eriksgårdens Fjällhotell. Bor du på Eriks Villa så har du tillgång till alla faciliteter på Eriksgårdens Fjällhotell. Utanför dörren börjar längdspåren och skoterlederna. Det är endast en kilometer till Gondolbanan. Eriksgårdens Fjällhotell har två restauranger och en sportbar där vi visar de senaste sporthändelserna. Hotellet har en mysig lobbybar med öppen spis.

Eriksgårdens Fjällhotell drivs sedan flera år tillbaka av Magnus Ruhedorfer med personal. Med många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen i både Sverige och Österrike, har Magnus Ruhedorfer skapat ett familjärt hotell som erbjuder skön avkoppling efter dagens aktiviteter.
Eriksgårdens Fjällhotell har 25 mysiga rum, samtliga med toalett, dusch, kabel-TV och trådlöst Internet.

Under hösten 2018 byggde vi om vår relaxavdelning som blev ca 250 kvm. Där hittar du allt du behöver efter en dag på fjället, pool, bubbelpool, ångbastu, IR bastu och vanlig bastu. Vi har även vår populära utomhusbubbelpool som man kan boka. Alla gäster som bor hos oss har fritt tillträde till relaxavdelningen.

Eriks Villa som ligger intill hotellet och har åtta dubbelrum med separata sängar samt ett litet allrum. Samtliga rum har gratis trådlöst internet, kabel-TV, dusch och toalett.
Våra gäster på Eriks Villa har tillgång till hotellets alla faciliteter.

I vår hotellrestaurang med utsikt över Funäsdalens by börjar dagen med en rejäl frukostbuffé och avslutas med en vällagad tvårättersmiddag.

Eriks Kök & Bar som ligger i anslutning till Hotellet och Eriks Villa serverar vällagad a´la carte med lokala inslag. Där finns en sportbar som visar de senaste sporthändelserna och under helgen så kör vi Funäsfjällens populäraste Nattklubb.


Hotellet är helt rökfritt. Husdjur accepteras vid förfrågan.Tillägg 200 kr/dygn
Incheckning från 15.00 och utcheckning fram till 11.00.
Receptionen är öppen fram till 21.00

Recensioner

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal rum: 8 Antal barer: 0 Antal konferensrum: 0
Rumsfaciliteter
Wifi
Nöje
Bastu
Speciella behov
Rökfritt

Policy

Husdjur
Husdjur tillåtna

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Vintergatan 3
Postadress
84095 Funäsdalen
Telefonnummer
46 68421006
Telefonnummer (Bokning)
46 68421006

Kundservice


Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails