Eriksgårdens Fjällhotell

Adress: Vintergatan 3, 84672 Funäsdalen
Område: Funäsdalen
Visa karta

Hotell | Centralt i Funäsdalen, med utsikt över Funäsdalsberget, Funäsdalssjön och byn, ligger Eriksgårdens Fjällhotell. Utanför dörren finns skid- och skoterspår, cykel- och vandringsleder. Skäm bort dig med vällagade mat på noggrant utvalda lokala produkter. Slappna av i hotellets mysiga lobby eller njut i den fina spa-avdelningen. Eriksgårdens Fjällhotell är det självklara valet av hotell, logi i Funäsdalen/Funäsfjällen.

Eriksgårdens Fjällhotell erbjuder det där lilla extra och närheten till aktiviteter i Funäsfjällen gör din fjällvistelse till en oförglömlig upplevelse. Restauranger, fina rum och hemtrevliga sällskapsrum gör det enkelt att slappna av och njuta av ledigheten. Eriksgårdens Fjällhotell är ett av svenska fjällens trevligaste och mysigaste hotell med personlig och hög service.
 
Husdjursrum
På Eriksgården Fjällhotell är hela familjen välkommen.
Självklart skall hela familjen vara med på semestern. På hotellet är det tillåtet med hundar i anvisade områden: Hotellobbyn och våning 1.
Vill du boka ett hundtillåtet rum? Fråga vår bokning om vi har några lediga hundrum då dessa rum är mycket populära hos oss. För hundrum tillkommer ett tillägg på 200 kr/natt oavsett antal hundar på rummet.
Maila eller ring för bokning.

Handikappvänligt

Recensioner

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal barer: 2 Antal konferensrum: 1
Nöje
Bastu Spa
Speciella behov
Handikappvänligt Rökfritt

Policy

Husdjur
Husdjur tillåtna
Incheckning (tidigast)
15:00 - 00:00
Utcheckning (senast)
00:00 - 11:00

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Vintergatan 3
Postadress
84672 Funäsdalen

Kundservice


Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails