Skarvruets Högfjällshotell

Adress: Skarvruvägen 20, 84098 Tänndalen
Område: Tänndalen (Fjällområde)
Visa karta

Hotell | Familjeägda Skarvruet är ett av fjällvärldens gamla anrika högfjällshotell och vandrarhem beläget på första parkett nedanför Skarvarna.En självklar plats för fjällälskare och ”fjällrävar” sedan generationer tillbaka för gäster som vill ha en äkta fjällupplevelse.

Du bor ca 850 meter över havet. Vyerna i söder är mot Rödfjället och myskoxarnas land, i öster mot soluppgången och du ser Sonfjället i fjärran och i väster mot solnedgången och de svensk-norska fjällen.
Skarvruet ligger mitt emellan Tänndalen och Funäsdalen.
Både sommar-och vintertid är du vid porten mot de vackra Jämtlands/Härjedalsfjällen, Grövelsjön/Rogenområdet och de historiska fjällområdena i Norge med Sylarna.
Vandrarhemmet har ca 35 - 40 platser fördelade på flera olika enheter. Varje enhet har eget modernt kaklat badrum och kök med kylskåp och frysfack som du har för dig själv. Du kan också beställa frukost och middag från hotellköket och äta i hotellrestaurangen.

Kom hit och upplev ett av fjällvärldens mest spännande vintage hotell och vandrarhem med mycket själ och charm. Här trivs du och känner dig som hemma från första stund, både kropp, själ och smaklökar förnöjda. Vi lovar.
Rakt utanför dörren väntar lugnet men också ett stort utbud av vildmarksaktiviteter, både vinter som sommar, med ett rikt fågel - och djurliv. Ta på dig stövlar eller vandringsskor vid husknuten och ge dig rakt ut på fjället eller skida där vintertid eller i ett av världens längsta spårsystem, Nordic Ski, med 300 km sammanhängande längdspår. Klättra och vandra längs vindlande leder, ta del vårt områdes stora utbud av allemans rättigheter, pimpelfiske, paddling, cykelleder och orkidéängar och besök för all del Norge och den pittoreska gamla gruvstaden Röros som är med på UNESCOs världsarvslista.

Recensioner

Faciliteter och service

Rumsfaciliteter
Wifi
Mat & Dryck på plats
Restaurang
Nöje
Bastu
Parkering
Gratis parkering
Speciella behov
Rökfritt

Policy

Husdjur
Husdjur tillåtna

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Skarvruvägen 20
Postadress
84098 Tänndalen
Telefonnummer
46 68422111
Telefonnummer (Bokning)
46 68422111

Kundservice


Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails