Bruksvallslidens Hotell

Adress: Myhrsvängen 5, 846 97 Bruksvallarna
Område: Bruksvallarna
Visa karta

Hotell | Välkommen till Hotell Bruksvallsliden.
I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skidstadion, skoter-, cykel- och vandringsleder, skidbuss till områdets skidanläggningar.

Bruksvallsliden ligger mitt i den vackra fjällvärlden med närhet till det mesta du behöver. Vi kör bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugan Design för dig som uppskattar design, lokalt hantverk och inredning. Brasserie Kerstin välkomnar med fika, lunch och vällagad à la carte. Bruksvallarnas Sportcenter ligger på bottenplan av hotellet, en specialistbutik inom längd, tur och topptur vintertid, vandring, löpning, cykling och fiske sommartid. Uthyrning, aktivitetscenter & butik. Här finns även Stigmyhrs Livs med stort utbud och generösa öppettider.

Kalla oss gärna fjällhotell eller sporthotell, för det bästa vi vet är vandring, cykling, längdskidåkning, skoter och riktiga fjäll! Oavsett om du väljer att bo på vårt hotell eller i våra stugor och lägenheter, är du nära fjället och alla aktiviteter som du kan göra sommar och vintertid. Fiska, ut och vandra eller cykla, besök vårt Fjällmuseeum i Funäsdalen som berättar vårt områdes historia från bönder, samer och gruvdrift. För er som bor i våra stugor & lägenheter under säsong finns det möjlighet att boka in sig på hotellets 3-rätters middag med förkärlek till mathantverk. Varmt välkomna!

Tillgång till trådlöst internet på hotellet.

Recensioner

Faciliteter och service

Rumsfaciliteter
Reception Wifi Tvättmöjligheter
Mat & Dryck på plats
Bar
Nöje
Bastu
Parkering
Gratis parkering
Speciella behov
Barnvänligt

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Myhrsvängen 5
Postadress
846 97 Bruksvallarna
Telefonnummer
+46 68420180

Kundservice


Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online
Build: 2023-12-01 12:55:26, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails