Boka Funäsfjällen

Skoteråkarna i Funäsfjällen

Adress: Bruksvägen 37, 84096 Ljusnedal Visa karta

Adress: Bruksvägen 37, 84096 Ljusnedal

Vi älskar skoteråkning! Det tror vi är en bra förutsättning för att kunna ge dig goda råd i samband med ett stundade hyra. Vi har en av Sveriges största maskinpark av uthyrningsskotrar. Vi är även återförsäljare av Arctic Cat skotrar och ATV.

Vi kör många mil varje år och vet vad som krävs beroende på situation och uppgift. Oavsett om det gäller skoter, utrustning eller kläder. Fråga oss gärna om råd och tips.

Här är lite av det vi kan erbjuda: Skoterupplevelser i den svenska fjällvärlden, skotersafari med guide i en eller flera dagar, verkstad, skoterförvaring, skoterförarbevisutbildning m.m. Precis intill oss ligger skoterhotellet Gyllene Bocken.

Vi har ett stort urval av helt nya sport- och touringskotrar för uthyrning. När Ni hyr skoter hos oss ingår alltid ledkort, kläder (jacka och byxa), hjälm och skoterskor. För att få hyra snöskoter av oss krävs förarbevis för snöskoter eller att du har körkort som är utfärdat före 1 januari 2000. Har du ett körkort som är utfärdat efter 1 januari 2000 och vill köra/hyra snöskoter måste du åka med guide (läs mer om våra guidade turer på vår hemsida www.skoterakarna.se).
All åkning sker på egen risk. Som hyrestagare är du skyldig att följa de villkor och föreskrifter som gäller för snöskoteråkning i Funäsfjällen och övriga Sverige.*Mer om våra hyresvillkor finner ni på vår hemsida.

Visa mer

Om denna aktivitet