Boka Funäsfjällen

Guidebyrån - Mtb med guide

Adress: Hamrafjället, 84098 Tänndalen Visa karta

Adress: Hamrafjället, 84098 Tänndalen

Att glida fram på fjäll eller genom dalgångar är en riktig höjdare med mountainbike. Med Funäsfjällens 328 km cykelleder och 130 km mountainbikeleder är det enkelt att hitta något för alla smaker och stilar.Våra guider tar dig med på en cykeltur i fjällterräng och genom dalgångar.

Guidad tur på Mtb inkl lunch 795 kr/person inkl Mtb, hjälm, lättare lunch och guide. Ca 3 timmar. 395 kr/barn inkl cykel, hjälm, lättare lunch och guide.

Självklart finns det möjlighet att göra kortare eller längre turer, tveka inte att kontakta oss med önskemål.

Sommarens stora höjdpunkt är en downhillbana, en ny cykelled och en teknikbana. Teknikbanan ligger utanför Ski Lodge Tänndalen och är perfekt för barn eller som uppvärmning innan du ger dig ut på lederna. Den nya cykelleden slingrar sig fram på högfjället och är anpassad för hela familjen. Fort eller långsamt - du bestämmer tempot! Downhillbanan är för dig som gillar fart och häftiga utmaningar. Den startar på högfjället och slingrar sig ner genom dalen över myrar och genom fjällbjörksskog. Ta dig upp för egen maskin eller starta på toppen med hjälp av Hamra Komfort.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Gatuadress 1
    Hamrafjället
  • Postadress
    84098 Tänndalen
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 68415500
  • Webbsida