Boka Funäsfjällen

Presentkort Yoga med Anna

Välj mellan 90 min Yinyoga eller Yangyoga stunder. Alla klasser är drop in men du måste boka en yogamatta via www.timecenter.se/gladochglad.

Kolla även in dom lyxiga Yinyoga deluxe klasserna på 3 timmar på www.gladochglad.se -betalas på plats.

 

Yangyoga 90 min:
Dessa klasser är mer eller mindre fysiska där vi inleder med närvaro och andningsövning, sedan mjukar vi upp ryggraden, höfter och bröstryggen och tränar balans samt stärker ben. Vi varvar ner mot slutet av klassen och avslutar i stilla vila. Vi yogar på supergreppmattor och alla prylar vi använder under klassen finns att låna så kom som du är i mjuka kläder (underställ funkar fin fint). Yogar gör vi barfota. Alla är välkomna, ingen tidigare yogavana behövs, vi är alla nybörjare i början och du gör allt i klassen som känns bra för dig. Du kommer för din skull.

Yinyoga 90 min:
En stilla, djupt terapeutisk stretch där stagnationer och stelheter får flöde i sig, den läkande kraften i kroppen får komma in i alla vrår. Vi tränar även vårat så ofta otåliga sinne att inte tänka tusen tankar samtidigt utan påminns om att vara närvarande i kroppen och känna, den så viktiga förmågan jag tror många idag avlägsnat sig ifrån i dagens tempo. Vi stannar längre i positionerna ca 3-5 min och jag guidar er i avslappning position för position. I vissa positioner använder vi oss av yogabollar för att komma åt områden som stelnat till. Vi yogar på mjuka gosiga ullmattor och alla prylar vi använder under klassen finns att låna så kom som du är i mjuka varma kläder (underställ funkar fin fint). Vi yogar barfota men ett par mjuka strumpor kan vara skönt till denna klass. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att deltaga på denna klass utan jag anpassar varje position till var och en. Yinyoga passar dom allra flesta vare sig du är stel, vill stressa ner, förbättra kroppens återhämtning om du tränar mycket.

Varmt välkommen på Yoga/ Anna Glad

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails