Boka Funäsfjällen

Privatlektion 1 timme

Datum: Torsdag 1 apr 2021 - onsdag 1 apr 2026

Boka din privata längdskidlärare under 1 timme under jul & nyår.

 

Vi vill ge dig en bättre upplevelse i skidspåret oavsett förkunskap, om det handlar om att hitta en bättre träff i stakningen, bli mindre trött eller få ett finare flyt i växel tre. Vi hjälper dig att ta nästa steg i din skidåkning.

En timmes lektion med utgångspunkt skidstadion i Bruksvallarna.

Uppge om du önskar klassiskt eller skate som meddelande.Det går alldeles utmärkt att boka en privatlektion för mer än en person.
Du bokar din privata tid och vill du ta med en vän eller flera vänner i samma tid så bokar du på för tillkommande personer för en kostnad på 500 kr per person.

Om det inte finns någon tid som passar rekommenderar vi att boka in "Personlig Träning i grupp", en lektion med mycket individuell feedback. Du får alla fördelarna med att vara i en grupp, men det är din egen skidåkning som kommer att stå i fokus när vi ger feedback på ett pedagogiskt och personligt sätt. Max 4 personer per grupp och filmningen till alla.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails