PSG - Din säkerhetspartner för bevakning och arrangemang. PSG - Din säkerhetspartner för bevakning och arrangemang.

PSG - Din säkerhetspartner för bevakning och arrangemang.

Egenskaper

  • Öppet helår

PSG är bolaget med dem stora möjligheterna. PSG består av flera bolag- PSG Bevakning AB, PSG konsult och PSG restaurang & Event AB. Bolagen startades vid olika tillfällen och har också olika inriktningar, men tillsammans utgör de en helhetslösning för säkerhetstjänster.

Beskrivning

Vi levererar skräddarsydda säkerhetstjänster och trygghetslösningar till företag, offentlig sektor samt privatpersoner. Med personligt engagemang, snabb service, lokal kontakt och gedigen erfarenhet gör vi våra kunder trygga. Vi arbetar med våra tre värdeord som alla skall känneteckna och genomsyra hela organisationen: Professionell, Service och Gemenskap.

Inom de olika företagen arbetar vi med samma målsättningar och samma visioner.

Inom företagsledningen har vi samlat erfarenheter inom olika delar av säkerhetsbranschen, där flera av personerna i ledande befattning jobbat minst 20 år inom de olika områden som vi levererar till våra kunder.

Idag finns vi på orter som Göteborg (HK), Varberg, Falkenberg, Stockholm & Jämtland/Härjedalen.

Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001, utöver detta pågår certifiering enligt ISO 27001 och ISO 45001 samt en HBTQ certifiering av hela bolagsgruppen.Det vi levererar idag är:
– Bakgrundskontroller

– Drogtester

– Stationerande och ronderande väktare

– Ordningsvakter

– Entrévärdar

– Skyddsvakter

– Personskydd

– Butikskontroller

– Parkeringsövervakning

– Larm & kamerainstallation (samarbetspartner)

Mer Information