Massöromsjön Massöromsjön Massöromsjön

Massöromsjön

Egenskaper

  • Öppet helår

Massöromsjön ligger cirka en kilometer utanför Funäsdalen - Söromsjön. Vid smärta i muskler och leder använder jag olika tekniker samt laser. Jag gör också idrottsmassage, klassisk helkroppsmassage, lymfmassage och avslappnande massage. Katarina Tutturen heter jag och är medicinsk massageterapeut, laserterapeut, lymfmassör samt pilatesinstruktör.

Beskrivning

BESKRIVNING
Kroppen är till för att användas men ibland uppstår obalanser med smärta som följd. Oftast har musklerna presterat mer än de har kapacitet för. Det gäller även för lågintensivt och monotont arbete. Då har musklerna helt enkelt arbetat ensidigt för länge. Smärtan kan ha funnits en längre tid eller kommit plötsligt.
Målet med behandlingarna är att öka rörligheten och därmed minska smärtan. Det är också viktigt att förstå orsaken till smärtan och hitta sätt som du kan använda för att öka och behålla rörligheten. Syftet är att öka din kapacitet att möta belastningar.
Med massageterapi och laserterapi behandlar jag exempelvis nackspärr, spänningshuvudvärk, smärta i axlar/skuldror/armbåge/händer, rygg, höfter, knän, benhinnor, seninflammationer, plantar fasciit (hälsporre), tår osv. Med laserterapi kan jag behandla akuta skador i syfte att minska smärta, undvika onödig svullnad samt starta en effektiv läkningsprocess.
Välkommen!

Mer Information