Malin Stang - Rid Islandshäst i Funäsfjällen Malin Stang - Rid Islandshäst i Funäsfjällen Malin Stang - Rid Islandshäst i Funäsfjällen

Malin Stang - Rid Islandshäst i Funäsfjällen

Egenskaper

  • Öppet helår

Jag är utbildad ridlärare för Islandshäst och personlig tränare som har en bakgrund som gymnasielärare innan häst och friluftslivsintresset gjorde att det blev fullt fokus mot hästar och ett liv i Funäsfjällen!

Jag erbjuder privatlektioner på välutbildade Islandshästar i Funäsdalen. Det går att välja mellan ridlektion på ridbana eller i skogen där vi fördjupar oss i Islandshästens gångarter.

Passar dig som:
Aldrig har ridit Islandshäst och är nyfiken på att testa (kanske som en introduktion innan en längre tur på fjället med något av företagen som erbjuder det?)
Är erfaren ryttare som vill fördjupa dig i gångartsridningen.
Är helt nybörjare och vill känna på vad ridning innebär.
Har islandshästvana men vill utvecklas genom att rida nya hästar. För den vane ryttaren finns möjlighet att testa flygande pass.
Jag har erfarenhet att undervisa allt ifrån nybörjare (både vuxna och barn) till tävlingsryttare och tycker det är lika roligt oavsett nivå! Hästarna är välmeriterade och välutbildade och har tävlats på nationell nivå.

Kostnad

600:- för 45 minuters privatlektion inklusive hästhyra. I första hand privatlektioner men ibland går det att lösa att ni rider två och två.

Välkommen att höra av dig för mer information eller bokning till malin.stang@gmail.com / 0704599461 (svarar jag inte – skicka ett SMS!)

Beskrivning

Min mål med all ridning är att uppleva den där känslan när kommunikationen känns lätt och otvungen och där ryttare och häst samspelar på ett positivt sätt. Jag rider regelbundet själv för instruktörer som delar denna syn vilket både har hjälp mig att utveckla min egen ridning men även att utvecklas själv i instruktörsrollen. Jag vill hela tiden sträva efter en ridning där vi ryttare är balanserade och följsamma och har en tydlig plan så att vi vet att vi belönar hästen när den gör rätt. Utbildningen av den unga hästen är något som måste få ta den tid det tar, det lönar sig alltid i slutänden. För mig är det viktigt att vi försöker behålla ”den goda stämningen” så att både häst och ryttare kan känna sig nöjda när passet är slut.

Mer Information