Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite Gå på topptur el guidade tur med Snowkite

Gå på topptur el guidade tur med Snowkite

Funäsfjällen är de bästa området för att lära sig Snowkite. Vi lovar att alla kan lära sig Snowkite tack vare Funäsfjällens jämna vindar - ung som gammal. Vi har guidade turer och toppturs kiter för den som gillar turåkning eller topptur.

Beskrivning

Guidad turer, halvdag eller heldag, inkluderar tur & retur i lift samt kite utrustning ifall du deltagaren ösnkar. Guidade turen passar dig som redan har lite snowkite vana men du behöver inte vara någon expert. Turen är från ca 2 -5 timmar som inkluderar tur & retur i liften samt hyra av kite och sele. Turen anpassas efter vindriktning, väder och din erfarenhet och nivå på åkning. Kommunikation sker via headset mellan guide och deltagare under turen.

Funäsfjällen är förmodligen de bästa området som finns för snowkite med sina långa och runda fina fjäll-toppar vilket är helt optimalt för snowkite. Snösäkert, lite träd och stora öppna ytor skapar jämna fina vindar vilket gör det till Snowkite-paradiset. Här finns många riktigt fina turer att göra utan att det ska bli krångligt. Jag berättar gärna om de bästa spotarna att utgå från i området och vilka egna turer du kan göra på egen hand. Funsfjällen är helt unikt med många lättillgängliga snowkite spotar som du inte hittar någon annanstans i världen. Du behöver behöver varken gå eller en skoter för att komma till bra spotar.

Vanligtvis utgår vi från Harma liften i Tänndalen som erbjuder allt från nybörjar vänlig åkning till fina och härliga fjälltoppar för de lite mer vana kitaren. Guidade turen kan även göras med härliga våffelstopp. Tid, plats och längd på guidade turer kan ändras efter önskemål och deltagarens nivå.

Har lagt upp lite video och bilder hur surfdagarna här uppe kan vara: https://www.instagram.com/surf_larsson/

DETTA INGÅR
Erfaren och Certiferad Kite instruktör med över 1700 kurs timmar både vinter och sommar
Lån av komplett modern kiteutrustning. Alla storlekar på kites finns att tillgå från barn till tyngre deltagare

DETTA TAR DU MED DIG
Egna skidor / snowboard
Hjälm
Lunch, snacks & dryck

KURSINFORMATION
längd: ca (2-3 tim)
Start: Dagligen hela vintern
Vanligt förekommande guidare turer runt : Tänndalen, Ramundberget, Bruksvallarna, Messlingen, Flatruet
Plats: Platsval sker tillsammans med deltagaren/deltagarna
Förkunskaper: Du behöver kunna klara Snowkita lite längre sträckor redan men behöver inte va någon expert.

För bokning, frågor och funderingar, ring
Lars-Johan Larsson 072 3415358, Certifierad Kite instruktör IKO, Jobbar heltid både vinter och sommar med att lära ut kite med över 1700 utlärda kurs-timmar i blandade åldrar.
https://www.instagram.com/surf_larsson/

Mer Information

  • E-post snowkiteskolan@gmail.com
  • Adress Fäbodvägen - 84098 Tänndalen - Tänndalen