Boka Funäsfjällen

.Hotell Funäsdalen

Adress: Strandvägen 2A Box 34, 84095 Funäsdalen  visa karta
Område: Funäsdalen
Gästbetyg: 99% (85 av 86 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(85 av 86rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Slarviga regler ang hundtillåtet-rum. St...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Slarviga regler ang hundtillåtet-rum. Städpersonal städar alldeles försent. För många sommarvikarier, inte bra.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bra ekononirum

Rekommenderad av Jonas , Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Jag ville bara ha ett enkelt boende, ville tillbringa dagarna utomhus och köra mountainbike eller fotografera, men med högre standard än vandrarhem, för att slippa trassla med egna sängkläder bland annat. Köpte till tvårätters hotellmiddag. Smart kompakt löning med vikvägg för dusch-hörna, lite bökigt att komma åt duschtvålen genom hålet bara. Inga onödiga överdåd och jag saknade inget, så det var bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge för dagsvandringar. Vacker utsi...

Rekommenderad av AoB, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Bra läge för dagsvandringar. Vacker utsikt. Fint inredda rum men small/medium är alldeles för små för två personer med lite packning. Fint badrum. Nyrenoverat rum som är mycket fräscht. Bra frukost. Mycket goda middagar. Trevlig personal. /Medelålders par på vandringssemester”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Saknade en del julkänsla... hade varit t...

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige lör 30 dec 2017)
“Saknade en del julkänsla... hade varit trevligt om det fanns glögg mm t ex vid brasan. Saknade också en del julpynt...”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Funäsdalen

Rekommenderad av Mette, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Överlag mycket bra Perfekt att kunna nyttja bakvägen när man gick ut med hundar Bra service med att få lunchpaket/påfyllning termos Önskar lite fler rätter på menyn - röding är för speciell Bra vinlista Kul med bassäng Tips: låna ut kompostgaller som skydd för ytterdörr- vår dörr hade mkt rivmärken( inte fr oss) Ha hundskålar på rummen som service Trevlig personal i receptionen Kul med Gondolen”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra service!

Rekommenderad av Maria , Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Perfekt att kunna få spola av cyklarna med vattenslang och förvara dem inomhus! Mycket bra frukost och perfekt att kunna köpa med lunchpaket! Restaurangen är jättebra på att fixa glutenfritt. Synd att det glutenfria brödet på frukost är så tråkigt när vi vet vad ni kan! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

restaurang

Rekommenderad av xx, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Servicen i restaurangen var inte helt till belåtenhet, vi gick därifrån missnöjda, maten var god! Servicen i receptionen var bra! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Semester

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige sön 14 feb 2016)
“Ett jättemysigt hotell med fantastiskt läge mitt i byn, nära till affärer, caféer och restauranger. Utsikten från vårt fjällrum kommer vi aldrig att glömma. Rummet var hemtrevligt och kändes ombonat. Bra parkering utanför hotellet och i hela området var mycket att se, bl a myskox center och köra snöskoter. Ett minus på hotellet var kvälls-restaurangen som var mörk och dyster och trång, varför inte utnyttja fönsterborden i frukostmatsalen också. Vi åt där en kväll men den matsedel som erbjuds passade inte oss, alldeles för höga priser och märkliga rätter. Varför inte ha servering även i frukostdelen med "vanliga" rätter och normala priser som passar när man varit ute i luften hela dagen. Mycket trevlig och hjälpsam personal på hotellet både i receptionen och vid frukosten. Städarna ska vi inte glömma, duktiga och vänliga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt hotell och bra läge. Frukosten ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jan 2016)
“Trevligt hotell och bra läge. Frukosten ojämn kvalitet. Middagarna toppen. I vallarummen saknade vi ordentliga vallaställ. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 25 sep 2015)
“Efter en lång dag i pisten eller på vandring förtjänar och kräver kroppen en skön säng, det var där inte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • • Inga bokningsavgifter online