Boka Funäsfjällen

Eriksgårdens Fjällhotell, Funäsdalen

Adress: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen  visa karta
Område: Funäsdalen
Gästbetyg: 98% (57 av 58 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(57 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Service 4,6 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Trevlig personal Fantastiskt god mat Mys...

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Trevlig personal Fantastiskt god mat Mysigt spa Sköna sängar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

En fin anläggning

Rekommenderad av Ulf/Carina, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“En trivsam anläggning med nära till allt, nytt fint spa, skidspår på andra sidan vägen, god varierad mat till halvpensionen, nära till centrum, lugnt och fridfullt, motorvärmare. Vi trivdes jättebra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vackert hotell med bra service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 jan 2019)
“Bo gärna på Eriksgården, bra service och ett vackert hotell med bra spa! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Varit i Funäsdalen många gånger och tyck...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Varit i Funäsdalen många gånger och tyckt att Ericsgården verka ett trevligt ställe som levde upp till våra förväntningar. Med ett mycket trevligt SPA.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Över lag mycket bra

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“Jag och min sambo stannade här tre nätter i augusti. Läget är mycket bra med nära anslutning till vandringsled och butiker utan att ligga mitt i smeten. Hotellets allmänna utrymmen är mysigt inredda och det fräscha rummet vi bodde i höll bra standard. Vi åt på Eriks Kök och Bar alla tre kvällar där de serverade väldigt god mat med fin service. Över lag var vår vistelse en mycket positiv upplevelse och vi kan rekommendera andra att bo på detta hotell. Några små synpunkter som vi vill lyfta fram: - När vi först kom in i rummet hade tvåldispensern i badrummet läckt ner på hela sidan av handfatet och ner på golvet. Vi fick hjälp att torka upp men det fortsatte att småläcka lite under hela vistelsen. - Det skulle vara bra med mjukstängning av dörrarna då dessa dundrar ordentligt och väcker känsliga om morgnarna. - Vi tycker det skulle varit praktiskt med värdeskåp och kyl på rummet. - Vid ett ärende i receptionen upplevdes beömtandet som lite sådär. Kanske var en jobbig dag, sånt kan hända. Men ovan punkter är alla små i sammanhanget och var ingen större fara. Det vi gillade extra mycket var: - Frukosten, fin miljö och god buffet. - Fin och fräsch inredning. Blir extra bra när spa-avdelningen med pool och bastu blir klar. - Eriks Kök och Bar. - Att det var välstädat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Förstklassig mat på Eriksgården

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Jättegod mat i 4 dagar på Eriksgården. Prisvärt lunchpaket, att packa ihop själv från frukostbuffen. Bra rum. Hjälpsam och trevlig personal. Kul med pingisbord i källaren. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bäst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Bland dom bästa hotellen jag övernattat på. Otroligt trevlig personal Sommaren - när alla aktiviteter som vandring MTB mm Vinter - parkering för skoter och bra boende när man vill spara lite pengar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra resturang

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Väldigt bra mat och bra service på resturangen”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra men lyhört!

Rekommenderad av Gnällgubben, Sverige (Sverige tis 17 apr 2018)
“Hotellet och vistelsen var bra förutom att jag upplevde det som lyhört. Det hördes väldigt tydligt när folk gick ut och in ur sina rum när dörrarna stängdes och även när folk gick ut och in till poolen/bastun i änden på korridoren. Dessutom vaknade jag 23:00 på lördagen när nattklubben startade efterssom musiken (basgången) hördes tydligt in i rummet fram till 02:00 då klubben stängde!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastisk helg

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige ons 04 apr 2018)
“Vi hade en fantastisk vistelse på Eriksgården. Bra service och faciliteter, trevlig och hjälpsam personal och riktigt god mat. Vi är supernöjda med allt hotellet kunde erbjuda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • • Inga bokningsavgifter online