Boka Funäsfjällen

Eriksgårdens Fjällhotell, Funäsdalen

Adress: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen  visa karta
Område: Funäsdalen
Gästbetyg: 99% (69 av 70 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(69 av 70rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Service 4,6 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fantastiskt hotell!

Rekommenderad av Catarina, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Vi tillbringade 4 dagar med halvpension på hotellet. Allt var toppen! Rummen trevliga med jättesköna sängar. Tvårättersmiddagarna var sååå bra. Personalen trevlig och hjälpsam. Rekommenderar verkligen det här hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

underbara härjedalen

Rekommenderad av gm51, Sverige (Sverige ons 25 mar 2020)
“Atmosfären gör att man genast längtar tillbaka, Personalen, maten, allt är toppen . Spaavdelningen inte att förglömma, så skönt med varmt bubbelbad och en tur i bassängen efter en dag ute”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Utveckling

Rekommenderad av Birgit, Sverige (Sverige tis 17 mar 2020)
“Vi hade ett mkt fint rum, men varför inte ta in ett par glas dit? Vi hade 4 kaffemuggar. Dörren till balkongen går inte att låsa, måste åtgärdas. Kanske lite trevliga produkter, schampoo, balsam, hudlotion kan vara rimligt eftersom hotellpriset är ganska högt. God mat och trevlig servitör.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Hej! Vi hade ett livsnjutarpaket, och ha...

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Hej! Vi hade ett livsnjutarpaket, och hade underbara dagar hos er. Här kommer bara några tankar: Frukost: jag hade önskat naturell lättyoghurt. Lite varmare på rummen Plus för egen morgonrock, tofflor och spa-handdukar. Lunch/barmat-tips: går det att fixa hemlagade maträtter som fryses och tinas efter beställning. Istället för pizza och tacos. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Herlig opphold

Rekommenderad av Stian, Norge (Norge tis 10 mar 2020)
“Fantastisk sted, fantastisk mat og kjempebra service”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra potential

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 jan 2020)
“Hej, Eriksgården har potential att bli riktigt bra, jag ger gärna lite återkoppling. Rummet var fantastiskt (209), men sängen var väldigt hård. Tlll det gör madrassskyddet i polyester och syntet täcke att det sänker komforten rejält, blir varmt och fuktigt att sova i. Med det fina rummet borde sängarna vara bättre. Fasadbelysningen var stark och lyste in i rummet, gick inte att skärma bort med persienner, föreslår att den släcks på natten, elller att annat skydd sätts upp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Vi bokade "livsnjutardagar" och hade en ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Vi bokade "livsnjutardagar" och hade en fantastisk semester. Härligt med en fräsch spa-avdelning att koppla av i. De tvårätters middagar som ingick var mycket goda. Mycket trevlig personal och fantastisk service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Otroligt bra!

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Bästa och mest prisvärda hotell jag har bott på. Fantastisk mat i restaurangen. Spa ingick i priset. Sov gott och hade bra läge till vandringsleder och Norge. Personalen var hjälpsam och informativ om hotell och omgivning. Fanns också informationspärmar om vad som fanns att göra i området. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Livsnjutning

Rekommenderad av Stig, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Ett perfekt hotell för den som vill njuta av ett bra boende i kombination med friluftsliv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig personal Fantastiskt god mat Mys...

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Trevlig personal Fantastiskt god mat Mysigt spa Sköna sängar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • • Inga bokningsavgifter online
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews