Boka Funäsfjällen

Parkstigens Fjällby - Kåvan

Adress: c/o Stugvärden Funäsfjällen Vallarvägen 4, 840 90 Funäsdalen
Område: Funäsdalen
Visa karta

Hotell | Parkstigens Fjällby består av 9 st parhus med totalt 18 boenden som ligger alldeles vid foten av Funäsdalsberget, endast 120 meter från Parkliften och 170 m från Kåvans Gästcenter och 6-stolsliften Kåvan Express. Berget är högt och fallhöjden är drygt 300 meter och från toppen har du en härlig panoramautsikt över en makalös fjällmiljö. Skidsystemet med 17 nedfarter har varierande svårighetsgrad och erbjuder något för alla.

Om Parkstigens Fjällby

Parkstigens Fjällby består av 9 st parhus med totalt 18 boenden som ligger alldeles vid foten av Funäsdalsberget, endast 120 meter från Parkliften. Berget är ett av de högsta i Funäsfjällen, Fallhöjden är drygt 300 meter och från toppen har du en härlig panoramautsikt över en makalös fjällmiljö. Skidsystemet med 17 nedfarter har varierande svårighetsgrad och erbjuder något för alla. Branta och svåra partier som kräver lite mer, långa härliga sluttningar eller roliga skogspartier. Ett totlart 300 km långt skidspårsystem passerar förbi husen.
 
I anslutning till boendena finns parkering med uttag för motorvärmare, skidförråd, vallabod och cykeltvätt. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin fjällmiljö och bra skidåkning. 
 
Funäsdalsberget skänker glädje hela året runt. Fallhöjden är drygt 300 meter och från toppen har du en härlig panoramautsikt över en makalös fjällmiljö. Skidsystemet med 17 nedfarter har varierande svårighetsgrad och erbjuder något för alla. Branta och svåra partier som kräver lite mer, långa härliga sluttningar eller roliga skogspartier.
 
Funäsdalen by är omringad av de högsta fjällen söder om polcirkeln och lever upp till förväntningarna av en riktig fjällby. I Funäsdalen by finns allt man behöver, välsorterade livsmedelsbutiker, klädbutiker med det senaste skidmodet, bibliotek, systembolag, apotek, taxi, biluthyrning och restauranger, både för finsmakaren och den som vill ha ett ordentligt skrovmål. Funäsdalen by har ett rikt nattliv med barer och klubbar för alla åldrar.

Recensioner

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal rum: 18
Rumsfaciliteter
Skidförvaring

Policy

Incheckning (tidigast)
16:00 - 23:00
Utcheckning (senast)
06:00 - 11:00

Kontaktinformation

Gatuadress 1
c/o Stugvärden Funäsfjällen
Postadress
840 90 Funäsdalen

Kundservice


Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online
Build: 2023-03-22 18:27:41, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails