Boka Funäsfjällen

Sportlov på Fjällnäs

Ett sportlov på Fjällnäs är en vecka där härlig skidåkning i backen eller i spåret varvas med avkoppling och njutning. Efter en lång dag till fjälls kan Ni slappna av i vårt varmkarsbad på Mii Gullo Spa som har en fantastisk utsikt över sjön Malmagen. Efteråt samlas alla i restaurangen där det bjuds på spännande smakupplevelser för både gammal och ung. Välkomna hit på en vintervistelse med frukost, lunchpaket, Fjällnäs Middagmeny samt entré till Mii Gullo

Ett sportlov på Fjällnäs är en vecka där härlig skidåkning i backen eller i spåret varvas med avkoppling och njutning. Efter en lång dag till fjälls tillsammans med Fjällnäs Explore kan ni slappna av i vårt varmkarsbad på Mii Gullo Spa som har en fantastisk utsikt över sjön Malmagen. Efteråt samlas alla i restaurangen där det bjuds på spännande smakupplevelser för både gammal och ung. 
Boka en vistelse med helpension där ni bor i våra Premiumrum som har stora fönster med utsikt över vår vackra orörda natur och sköna Dux Delux sängar. Frukost samt Fjällnäs Middagsmeny - en fast trerätters meny som serveras i en avslappnad miljö i huvudhuset Näset (tvårätters till barn under 12 år). Lunchpaket finns att ta med ut på dagens äventyr på fjället. På eftermiddagarna finns tid till lugn och avslappning i vårt prisbelönta spa, Mii Gullo Spa.
Välkommen till vårt land, vårt fjäll och upplev hur dina sinnen öppnas upp i denna väldiga och orörda vildmark.
Incheckning efter kl 15.00, utcheckning senast kl 11.00.
Glöm inte att meddela eventuella allergier eller annat behov av specialkost.
VÄNLIGEN GÖR ER BORDSRESERVATION för Fjällnäs Middagsmeny under sidan TILLVAL. Middagen ingår i helpensionspriset men en bordsreservation kl 17.45 eller 20.15 måste göras.
VÄNLIGEN GÖR ER RESERVATION I MII GULLO SPA via mail till spa@fjallnas.se. Bokningsbara tider 15.30-16.30, 16.30-17.30 eller 17.30-18.30.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Fjällnäs Est. 1882”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?


Kundservice


Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online

Kundservice

Boka med oss

  • Funäsfjällens kompletta onlinebokning
  • Skandinaviens tillgängligaste fjällupplevelse
  • Inga bokningsavgifter online
Build: 2023-01-20 16:01:59, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails