Aje´s Stugor Skarvliden, Stugor och Lägenheter, Funäsdalen

Boka Funäsfjällen

Aje´s Stugor Skarvliden

Adress: Skarvlidsvägen 12, Funäsdalen

Område: Funäsdalen

100 %

Rekommenderad av 4 av 4 gäster

Stugor och Lägenheter | Hos oss på AJE´s Stugor, Skarvliden bor du rymligt och bekvämt med Funäsdalen för dina fötter. Trots att det bara är 2,5 km till byn så bor du 100 m högre med en fantastisk utsikt över byn, Funäsberget och Anåfjällen med sina alplika toppar.

Våra hus är rymliga med plats för alla, både vad gäller umgänge, relax och vila. Braskaminer, Bastu (ved eller el), Bubbelbad, Satellit-TV och Motorvärmare ingår givetvis i priset.

Våra kök har allt som behövs för en lättjefull matlagning, precis som det skall vara när man har semester, t.ex. matberedare. Dagtid tar du dig direkt ut i Nordic Ski Center spåren eller skoterlederna. Vill du åka alpint tar det 5 – 25 minuter till alla områdets anläggningar med bil eller skidbuss. För den rörelsehindrade är Ripan och Lon helt handikappanpassade och för de minsta finns barnsängar, skötbord och barnstolar i alla hus. Möjlighet finns att hyra linne samt beställa slutstädning och för den lite äventyrligare går det att hyra vår Lillbastu oc...

Visa mer

Dölj