Boka Funäsfjällen

Röstberget 78 (Hus D, lgh D46)

Område: Funäsdalen

6 bäddar

Stugor och Lägenheter | Funäs Ski Lodge är ett naturligt förstahands val för er som vill åka skidor på Funäsdalsberget, ski in ski out lägenheter i fyra olika storlekar, från 39 till 120 m2 . Eller vill bo nära den gemytliga byn Funäsdalen, endast tio minuters promenad bort.

Med ett av Sveriges närmsta Ski in Ski out lägen blir Funäs Ski Lodge ett naturligt förstahands val för dig som vill åka skidor på Funäsdalsberget. Eller om du vil bo nära den gemytliga Funäsdalen, med fem till tio minuters promenad så kommer du till centrum i byn. Bredband (Wifi) finns i alla lägenheter, både med kabel och trådlöst.

Modern etagelägenhet om 78 m2 på plan 2 och 3. På entréplan finns med kök och matplats med kökssoffa och ett vardagsrum som genom sin öppna planlösning skapar generösa ytor för social samvaro. På andra våning (plan 3) finns ett mindre allrum samt två sovrum varav ett master bedroom och ett med dubbla våningssängar varav en med 120/80 cm bäddar, barnsäng och barnstol finns i alla lägenheter.

Entr...

Visa mer

Dölj