Boka Funäsfjällen

Röstberget 80 ( Hus B, lgh B22) Husdjur tillåten.

Område: Funäsdalen

8 bäddar

Stugor och Lägenheter | Funäs Ski Lodge är ett naturligt förstahands val för er som vill åka skidor på Funäsdalsberget, ski in ski out lägenheter i fyra olika storlekar, från 39 till 120 m2 . Eller vill bo nära den gemytliga byn Funäsdalen, endast tio minuters promenad bort.

Med ett av Sveriges närmsta Ski in Ski out lägen blir Funäs Ski Lodge ett naturligt förstahands val för dig som vill åka skidor på Funäsdalsberget. Eller om du vil bo nära den gemytliga Funäsdalen, med fem till tio minuters promenad så kommer du till centrum i byn. Bredband (Wifi) finns i alla lägenheter, både med kabel och trådlöst.

Röstberget 80 är en modern lägenhet om 8o m2 på ett plan, lämplig som generationsboende eller för två familjer som reser ihop. Lägenheten har en öppen planlösning, kök med matplats och en klassisk kökssoffa samt vardagsrum som tillsammans skapar generösa ytor för social samvaro.

I det välutrustade köket finns kyl och frys, spis med ugn, diskmaskin, micro samt kaffebryggare, brödrost med mera från...

Visa mer

Dölj

Husdjur tillåtna

Datum & resesällskap

Ange resesällskap:

Din valda reseperiod


Välj ankomstdatum & längd på vistelse i kalendern för att fortsätta.

Ange datum & resesällskap och klicka "Sök". Välj sedan din reseperiod för att fortsätta.

Om detta boende

  • Bra att veta
    Husdjur tillåtna