Boka Funäsfjällen

3.Presentkort värde 2850 kr

Datum: Tisdag 26 maj 2015 - söndag 27 maj 2018

Ge en gåva i form av presentkort på PT Online träning hos Mikaelas Skidskola.

Ett presentkort till ett värde av 2550 kr ger tre månaders Personlig Träning - Online
Du kan så klart välja valfritt belopp på presentkortet, kontakta mig då på 073-0406200 eller info@mikaelas.se

Personlig Träning - Grupp
För dig som vill ha teknikträning vid ett tillfälle, utvecklas och bli en bättre skidåkare. Vi tror att utveckling sker bäst i ett sammanhang, tillsammans med andra i grupp. Det kan vara att bli snabbare, det kan vara att finna en bättre upplevelse, hitta rätt träff i stakningen eller en mer följsam diagonalåkning. Grupperna är små, som flest är vi fyra. Det för att alla ska få personlig feedback inom alla deltekniker.

För dig som vill utvecklas som skidåkare över tid. Vi tror att bäst utveckling sker över tid. Att utveckling inte är något som görs i en handvändning om den ska vara bestående, utan är en process. Vi vill hjälpa dig med din träning oavsett om du vill bli starkare med styrketräning i fokus, vill slipa på detaljer som träffen i stakning eller hitta en långsiktighet mot Vasaloppet.

Träningsupplägget är personligt och vi utgår från dina önskemål, med enkel filmteknik och personlig feedback får du den hjälp du behöver för att utvecklas som skidåkare. Vår vision är att du ska utvecklas i egen takt oavsett vart du än befinner dig.

Vill du få feedback på din skidåkning för att ta den till nästa nivå, är det enda som behövs någon som kan hjälpa dig att filma din skid- eller rullskidåkning, filmerna skickas sedan in för teknikanalys.


Vad ingår: Träningsprogram eller filmning månadsvis, coachning och uppföljning.

Pris: 950 kr/månaden. Minsta bindningstid är 3 månader.

Genomförande: Via mail och telefon
Kontaktuppgifter medföljer bekräftelsen.

Mer information finns på http://mikaelas.se

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum: